El derbi català, amb el Joc Net

Els equips professionals catalans, el RCD Espanyol i el FC Barcelona, recolzen la campanya del Joc Net i lluiran la bandera abans de l'inici del partit que els enfrontarà demà.

Els jugadors del RCD Espanyol i del FC Barcelona, que disputen el derbi català de Lliga aquest dissabte a les 16:00 hores, sortiran al terreny de joc lluint la bandera del respecte i del Joc Net de la FCF. D'aquesta manera, reafirmen el seu suport envers la campanya dirigida a tot l'entorn del futbol i futbol base de Catalunya que ja es va engegar durant el cap de setmana passat.

Aquesta serà una acció per donar més visibilitat a la campanya i perquè els joves jugadors i jugadores de Catalunya es vegin recolzats pels seus ídols futbolístics. D'aquesta manera, la Federació continua promovent accions per tal que la campanya tingui el màxim d'incidència i d'efectivitat. Recordem que el 30 de desembre del 2013, durant la celebració del partit de la Selecció Catalana Absoluta contra Cap Verd ja es va realitzar una acció prèvia de la campanya.