El Joc Net amb les seleccions territorials de futbol sala

La selecció catalana sub 19 de futbol sala mostra la imatge de la campanya del Joc Net a la fase final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials, que es disputa a Santa Coloma de Gramenet.

urant la jornada d'avui, dissabte 29 de març, s'han disputat les semifinals del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 19 de Futbol Sala a la localitat de Santa Coloma de Gramenet.

La Federació Catalana de Futbol ha volgut mostrar la seva filosofia del Joc Net i del respecte de mans dels àrbitres i de les autoritats assistents.

                                        En la segona semifinal, on s'han enfrontat Andalusia i Catalunya, el triplet arbitral, juntament amb el president del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez, han mostrat la imatge del joc net.


                                        


El president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, ha estat acompanyat pel president del Marfil Santa Coloma, Vicenç Garcia, en aquestes semifinals on ha imperat el respecte i el joc net.


                                        


Qui no s'ha volgut perdre aquesta fase final ha estat el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, qui ha contribuit en difondre el missatge unitari de joc net en aquest campionat territorial.


                                        D'aquesta manera, es demostra el recolzament i la involucració per part dels clubs catalans en la conscienciació del joc net i del respecte als terrenys de joc.