Catalunya rep els premis del Fair Play i del 'Juego Limpio'

                    

La selecció catalana sub 19 de futbol sala, que s'ha proclamat campiona d'Espanya de Seleccions Territorials de futbol sala, va rebre, per part de la RFEF el premi del Fair Play i del 'Juego Limpio'.

La bandera del joc net està present en les seleccions catalanes. Una prova d'això és el fet de que els dos premis que atorga la Real Federación Española de Fútbol en els Campionats d'Espanya de Seleccions Territorials de futbol sala, els quals es basen en aquest missatge del respecte i del fair play, van quedar-se a Catalunya.


                                        


Per una banda, el premi al Fair Play, va ser atorgat al president de la Federació Catalana de Futbol, el Sr. Andreu Subies, per la campanya que s'està duent a terme des d'aquesta federació territorial amb el Joc Net.

El president del subcomitè dels Campionats d'Espanya de Seleccions Territorials del CNFS de la RFEF, el Sr. Gonzalo de Azkarate, va fer entrega del premi al representant de la FCF, el Sr. José Miguel Calle, president de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF.


                                        


Per altra banda, el premi del 'Juego Limpio' l'entrega la Real Federación Española de Fútbol a la selecció autonòmica participant en el Campionat d'Espanya que ha mostrat la imatge i el comportament del joc net que s'està inculcant en totes les categories base.


                                        


La selecció autonòmica de Catalunya ha estat la premiada. El capità de la selecció catalana, Ferran Plana, va rebre el trofeu del 'Juego Limpio' de mans del president de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, el Sr. José Miguel Calle.