La RFEF premia la campanya del Joc Net

Durant la celebració de la fase final sub 19 de futbol sala la RFEF va premiar al president Andreu Subies per la campanya del Joc Net que promou el respecte dins del futbol.

El premi al Fair Play, va ser atorgat al president de la Federació Catalana de Futbol, el Sr. Andreu Subies, per la campanya que s'està duent a terme des d'aquesta federació territorial amb el Joc Net.

El president del subcomitè dels Campionats d'Espanya de Seleccions Territorials del CNFS de la RFEF, el Sr. Gonzalo de Azkarate Gaztelu, ha fet entrega aquesta tarda al Sr. Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, del guardó corresponent al Fair Play per la campanya del Joc Net.


                                        La campanya del Joc Net és una iniciativa on la Federació Catalana de Futbol vol promoure una sèrie de valors entre tots els jugadors federats i l'entorn del futbol. En aquest cas, la campanya dirigida als pares, futbolistes, entrenadors i àrbitres es centra en promoure el valor del respecte i respectar la il·lusió dels jugadors de base.