El CTE dóna suport a la campanya de Joc Net

El CTE de la FCF, que ha realitzat una reunió ordinària aquesta tarda, ha aprofitat la trobada per tractar els aspectes relatius a la campanya i per mostrar-ne el seu suport.

Durant la reunió del CTE d’aquesta tarda a la seu de la FCF, els membres del Comitè han tractat i repassat l'actualitat de la campanya de Joc Net que en les darreres setmanes ha impulsat la Federació.

Una de les novetats que incorpora aquesta campanya és que els entrenadors i les entrenadores dels equips de futbol i futbol sala base surten al terreny de joc formant amb els jugadors i jugadores i el conjunt arbitral abans de començar els partits.


                                            


A la reunió hi ha assistit el president del CTE, Fèlix Gimeno; el president del CTE de la Lliga Catalana de Futbol Sala, Javier Ruiz; el director de l’Escola d’Entrenadors, Israel López; el coordinador de les Seleccions Catalanes, Marc Vives; i els membres de la directiva del CTE, Òscar Perarnau, Agustín Vacas, Santi Juncosa, Juanjo Rovira i Josep Maria Espasa.

Tots ells han volgut fotografiar-se amb la imatge i lema del Joc Net per fer públic el més que evident suport i recolzament del Comitè d’Entrenadors envers aquesta campanya.