Guardiola apadrina la campanya de Joc Net

Pep Guardiola és un dels padrins de la campanya de Joc Net que presentarà la Federació Catalana de Futbol, aquest dimecres al Palau Macaya.

La campanya de Joc Net de la Federació compta amb el suport de l'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola. La FCF es va desplaçar a Munic per tal de poder comptar amb el recolzament de Guardiola com a padrí de la campanya que anirà dirigida a tot l'entorn del futbol i futbol sala base català. La trobada es va produir a la ciutat esportiva del Bayern i va servir per enregistrar i obtenir el material necessari per promocionar la campanya que es presentarà dimecres, a les 13.00 hores, al Palau Macaya de Barcelona.

Guardiola considera que "aquestes iniciatives són molt importants pel futbol" ja que "s'ha de conscienciar a la societat sobre els valors que es transmeten als terrenys de joc". Segons l'entrenador català és important que s'eduqui en conceptes com el respecte i el Joc Net perquè els joves jugadors i jugadores puguin aprendre i sentir-se còmodes practicant les disciplines esportives que més els agraden. En aquest sentit, Guardiola va afegir el següent: "Vull felicitar la Federació Catalana de Futbol per engegar aquesta iniciativa tan necessària pe vetllar per l'educació en els camps de futbol i per protegir els nois i noies del nostre futbol base". Pep Guardiola és un símbol del respecte i del Joc Net i per aquest motiu ha volgut apadrinar una campanya que pretén fomentar aquests valors en els camps i pavellons catalans.

La Federació Catalana de Futbol va obsequiar a Guardiola amb una samarreta de la Selecció Catalana amb el seu nom.