El CF Sant Feliu de Codines treballa pel Joc Net

El club presidit per Miquel Palau ja fa 4 anys que treballa en un programa de Joc Net que consisteix en premiar periòdicament un dels equips del club en reconeixement al respecte i Joc Net que demostren. Els lemes d’aquesta iniciativa són “competir abans que guanyar”, “acceptar la derrota”, “respecte al company i a l’adversari”, i “respecte al reglament”.

Es tracta d’un club amb 250 nens i nenes, dividits en 13 equips de futbol base (3 d’ells femenins) i dos sèniors (un a 3a Catalana i un altre a 4a Catalana), però la seva obsessió és “formar els nens i nenes adequadament”. El club es defineix a sí mateix amb “una clara voluntat educadora i complementària de l’escola i la família” i, aquesta, és “una filosofia extensiva a totes les àrees del club, esportistes, tècnic, directius, acompanyants i auxiliars”.

La Federació Catalana de Futbol va fer entrega d’un guardó especial al club durant la Nit del Futbol del 2012, per la campanya de promoció del Joc Net que impulsen. El Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, va fer entrega del guardó al president del club, Miquel Palau.

Dos anys després, el club vallesenc continua impulsant la seva pròpia campanya, alhora que acull amb els braços oberts la iniciativa que ha impulsat la Federació durant aquest cap de setmana.