El CFS Roquetes s’ha sumat a la campanya

El CFS Roquetes ha volgut sumar-se plenament a la campanya de Joc Net de la FCF per promoure els valors del respecte i la companyonia en la pràctica de l’esport. Tot i que el Roquetes no disposa d’equips de futbol base, que és el públic a qui es dirigeix la campanya de Joc Net, ha volgut donar difusió a la campanya mitjançant la seva difusió al web del club. Així, des de la pàgina web www.cfsroquetes.es es pot consultar el decàleg de la campanya, així com a les imatges dels padrins. També han inclòs el vídeo promocional de la campanya, ja que creuen que és “molt instructiu i que fa reflexionar sobre situacions que, malauradament, es viuen a diversos terrenys de joc cada cap de setmana, sobretot en etapes formatives”.

A més, coincidint amb els partits disputats durant el cap de setmana de l’inici de la campanya, els equips sènior masculí i sènior femení van saltar a la pista de joc amb la bandera del respecte i del Joc Net. L’equip masculí ho va fer abans de disputar el partit a casa, davant el Castellvell del Camp. Per la seva banda, l’equip femení ho va fer en el desplaçament al Catllar, on ambdós equips van poder-se fotografiar amb la bandera.

Amb aquestes iniciatives el club ha volgut “aplaudir la iniciativa de la FCF, a la vegada que encoratjar i recomanar a pares, jugadors, aficionats i tècnics a complir amb el decàleg de la campanya per seguir amb la millora constant de l’esport català”.